Työyhteisö

Meille on tärkeää pitää huolta hyvästä työilmapiiristä. Suora puhe ja välitön kehittävän sekä kannustavan palautteen antaminen ovat avainasemassa hyvän työilmapiirin ylläpitämiseksi. Palaute on oppimisen avain. Muista siis kertoa, kysyä ja kiittää!

Työyhteisömme on sen jäsenten voimavara, jonka on tarkoitus auttaa jaksamaan välillä stressaavassakin työssä. Haluamme, että jokainen voi lähteä kotoa töihin hyvillä mielin ja kokea, että töihin on mukava tulla. Tehdään töitä tosissamme, mutta ei turhan vakavissamme. Viljele huumoria – se nostaa fiilistä!

Luomme yhdessä yhteiset pelisäännöt, joihin kaikki voivat sitoutua. Kun säännöt ja pelipaikat ovat selvät, on joukkueen helpompi tehdä maaleja. Hyvä ja kehittävä keskustelu joukkueen kesken on aina paikallaan!

Luottamus on toimivan yhteistyön perusta, joka rakentuu rehellisyydestä, sitoutuneisuudesta sekä toisten tuntemisesta ja arvostamisesta. Luota itseesi ja työkaveriisi. Ole myös muiden luottamuksen arvoinen tekemällä sovitut asiat.

“Ole oman työpaikkasi astronautti!” Tähtää korkealle, tutki ja kehity. Lähde rohkeasti seikkailuun.

TULEVAISUUS

Maailma muuttuu, muututaan siis mekin. Kehitämme omaa toimintaamme ja päätämme tulla joka päivä töihin etevämpinä kuin eilen! Näin pysymme mukana kehityksessä.

Saat juuri sen verran, mitä itse annat. Parhaita oppeja saamme kollegoiltamme muissa hoitokodeissa. Jaamme omat oppimme heille ja he jakavat omansa meille.

Olemme valmiita muuttamaan toimintatapojamme vastaamaan paremmin asiakkaidemme tarpeita. Haluamme antaa asiakkaillemme vain parasta ja siksi heidän persoonalliset tarpeensa määrittävät omat toimintatapamme.

Hyvä kunto, parempi mieli! Pidämme itsestämme ja kunnostamme huolta talon palveluiden avulla. Tarpeen tullen muistamme käydä myös tohtorilla!

Mikä on mukavampaa, kuin tuottaa ystävälle hyvä mieli? Ei mikään!

Mitä minä voin tehdä, jotta työkaverini työ olisi helpompaa ja mukavampaa? Autamme toisiamme sekä koko taloa olemaan parempia joka päivä.

Ajatusten lukeminen olisi kivaa, mutta sitä ei vielä toistaiseksi kukaan osaa. Siksi on tärkeää muistaa kertoa tulevasta ja uusista tapahtumista. Näin pidämme kaikki kartalla tulevista tapahtumista.

“Ole oman työpaikkasi astronautti!”

OMAN TYÖN ORGANISOINTI

Meillä työskennellään aina yhdessä ja usein työpareina. Työnjako tapahtuu yhdessä työparin kanssa kummankin vahvuuksia hyödyntäen. Tehtävien jaosta sovitaan työparin kanssa. Työtehtävistä on myös mahdollista neuvotella laajemminkin talon sisällä.

Ota rohkeasti vastuuta ja tee päätöksiä tilanteen mukaan. Usko itseesi – kyllä sinä osaat! Sinulla on vapaat kädet toimia asiakkaidemme kanssa siten, miten heille näet parhaaksi.

On tärkeää ajatella kaikkea työtämme asiakkaidemme näkökulmasta – kuinka he sen kokevat ja näkevät? Jos sinulla on hyviä työhön liittyviä vinkkejä, niin kerrothan niistä myös muille!

Arkiaskareiden tehokas toteutus jättää enemmän aikaa sille tärkeimmälle, eli asiakkaalle. Kun jokapäiväiset työt sujuvat jouhevasxti, on arki helpompaa. Olemme täällä asiakkaitamme varten.

JOUSTAVUUS

Työvuorosuunnittelussa otamme kaikkien toiveet tasapuolisesti ja hyvin huomioon! Työvuorojen vaihdoista voit sopia tarvittaessa myös suoraan työkaverisi kanssa. Tärkeintä on, että sovitut työt tulevat tehdyksi ajallaan.

Olet juuri saanut aamukahvisi eteesi vapaapäivänäsi, kun puhelin soi ja sinua pyydetään töihin yllättävän sairaustapauksen vuoksi. Autathan, mikäli vain voit? Autetaan aina toinen toistamme!

Aina ei tarvitse mennä vain työn ehdoilla! Joustavuus mahdollistaa myös muun elämän ja sen toisinaan vaatimat muutokset työn suhteen.

Työmme perustana on pitää huolta asiakkaistamme ja tarkkailla heidän päivittäistä kuntoaan. Muista huomioida jokaisen asiakkaan yksilölliset tarpeet ja päivittäinen kunto aina töissä ollessasi!

SUVAITSEVAISUUS

Jokainen asiakkaamme on yksilö, jolla on omat vahvuutensa ja heikkoutensa. Otathan ne huomioon omassa työssäsi – jokaisen oikeus on tulla kohdelluksi omana itsenään sellaisena kuin on. Kohtelemme kaikkia asiakkaitamme tasa-arvoisesti.

Jokaisella meillä on myös oma tapamme tehdä työtä. Kunnioita siis muiden tapoja ja pyri ymmärtämään, miksi toinen toimii juuri sillä tavoin. Muiden tapojen ymmärtäminen on väylä uuden oppimiseen. Poimi parhaat tavat ja vinkit myös omaan työhösi!

Hyödynnä siis työkavereidesi vahvuuksia ja paikkaa heikkouksia omalla osaamisellasi. Kaikki meistä tuovat tänne oman osaamisensa ja kykynsä. Jokainen voi olla Hermanninrannassa oma itsensä!