LÄHEISILLE

Yhteistyö asiakkaiden läheisten kanssa on tärkeää ja siksi haluammekin kannustaa yhteydenpitoon. Asiakkaiden läheiset ovat tervetulleita vierailulle Hermanninrantaan joka päivä klo 8-20. Muista vierailuajankohdista on mahdollista sopia erikseen henkilökunnan kanssa. Mikäli haluat keskustella henkilökunnan kanssa hoitoon liittyvästä asiasta, voit ottaa yhteyttä vastuuhenkilöön. Hermanninrannan henkilökunta on paikalla 24h vuorokaudessa, joten tarvittaessa olemme tavoitettavissa mihin aikaan tahansa.

ASIAKKAAKSI HERMANNINRANTAAN?

Hermanninrantaan ja sen toimintaan voi tulla tutustumaan milloin vain. Mikäli haluat läheisesi asumaan Hermanninrantaan, ota yhteyttä oman kuntasi sosiaalitoimeen ja kerro toiveestasi. Hermanninrannalla ei ole ennestään sopimusta kaikkien kuntien kanssa asiakkaiden hoitoyhteistyöstä, mutta läheisten toiveet otetaan kuitenkin yleensä hyvin huomioon.

Kun olette päässeet sopimukseen oman kuntanne kanssa, tulkaa tutustumaan Hermanninrantaan yhdessä sosiaalitoimen ja tulevan asukkaan kanssa. Näin on mahdollista varmistaa vastaako hoitokoti asukkaan tarpeita. Tämän jälkeen on mahdollista tehdä sopimus asukkaan tulemisesta Hermanninrantaan.

Mikäli läheisenne tai te voitte maksaa hoidon itse eli ette tarvitse kunnan maksusitoumusta, voimme sopia yksityiskohdista yhdessä.

Asumiseen ja asukkaaksi tulemiseen liittyvissä kysymyksissä ottakaa rohkeasti yhteyttä Hermanninrantaan. Autamme mielellämme!

Kysy vapaita asiakaspaikkoja

Otamme yhteyttä sinuun 24h kuluessa.