MONIPUOLISTA OSAAMISTA

Hoitokoti Hermanninrannassa asukkaiden hyvinvoinnista ja hoidosta vastaa ammattitaitoinen ja monipuolisesti kouluttautunut henkilöstö. Hoitokodin toimintaa johtaa toimitusjohtaja ja hoidosta vastaa Itä-Suomen Lääninhallituksen hyväksymä vastuuhenkilömme, joka on peruskoulutukseltaan psykiatrinen sairaanhoitaja.

Hänellä on monipuolinen työkokemus psykiatrisesta hoidosta avohoidon sekä sairaalan puolelta, missä hän on toiminut vuosia esimiestehtävissä. Työnjako hoitokodissa ei ole hierarkinen vaan toimitusjohtajasta lähtien jokainen osallistuu hoito- ja kuntoutustyöhön omalla erikoisosaamisellaan.

KOULUTUS

Hermanninranta kannustaa työntekijöitään jatkuvaan itsensä kehittämiseen ja kouluttautumiseen. Sosiaali- ja terveydenhuolto-alan opiskelijoita on säännöllisesti työssäoppimisjaksoilla Hermanninrannassa. Lisäksi koulutamme omaa henkilökuntaamme jatkuvasti. Esimerkiksi lähihoitajien on mahdollista suorittaa psykiatrisen hoidon erikoisammattitutkinto työn ohessa.

TYÖHYVINVOINTI

Työntekijöiden hyvinvointiin on Hermanninrannassa laajalti panostettu. Pidämme huolta työntekijöiden henkisestä ja fyysisestä jaksamisesta. Säännölliset TYKY-päivät, työnohjaus ja kehityspäivät ovat osa toimintaamme. Henkilökunnalle on järjestetty työterveyshuolto ja sairaskuluvakuutus. Lisäksi hoitokoti kustantaa henkilökunnalle kuntosalin käytön ja tarjoaa erilaisia kannustimia hyvinvoinnin edistämiseen. Hermanninranta on tehnyt yhteistyötä työsuojelupiirin kanssa työturvallisuusriskikartoituksessa sekä toimintaohjeiden luomisessa.

Oletko kiinnostunut tulemaan töihin meille?

Jätä yhteystietosi ja kerro hieman itsestäsi sekä ammattitaidoistasi.

Otamme yhteyttä heti, kun meille tulee tarve osaamisellesi.